Какво се случва с Джиджи Хадид и Зейн Малик?

Скандалът между Зейн и Йоланда Хадид сложи край на бурната любов. А сега какво?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2021

Джиджи Хадид и Зейн Малик сложиха край на взаимоотношенията си след бурния скандал през октомври, но оттогава насам нито една от двете страни не е коментирала публично ситуацията.

Източници, близки до семейството, разкриват, че "Джиджи и Бела са се сближили след инцидента със Зейн и Йоланда. Бела остана до сестра си, тъй като ситуацията предизвика много напрежение."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖИДЖИ ХАДИД ПАЗИ КАЙ ОТ ПАПАРАЦИТЕ

57

Припомняме, че майката на супермодела обвини бившият член на One Direction във физическо насилие при скорошен спор.

Самият той отрече това да е истина, подчертавайки, че изрично се е съгласил да не прави случилото се публично достояние. Малик изрази недоволството си от "изтичането" на твърдението в пресата и сподели, че не иска дъщеря му да живее на място, в което "личните семейните въпроси се хвърлят на световната сцена, за да могат всички да ги посочват с пръст".

57

Впоследствие той получи четири обвинения, за които се изискваше да излежи 90 дни пробация, както и да премине курс за управление на гнева, а любовта му с Джиджи официално остана в миналото. 

"Джиджи приключи със Зейн. Тя наистина предпочита да пази личното си пространство, така че Бела беше насреща, за да я подкрепи. Оказа се трудно за всички, тъй като са близки. Това е майка ѝ, но и бащата на детето ѝ, въпреки че романтичната им връзка е приключила."

"Не са заедно в момента, но и двамата са добри родители. Йоланда, разбира се, е много предпазлива спрямо Джиджи. Иска най-доброто за дъщерята и внучето си", коментират още запознати. Представител на Хадид също потвърждава, че тя е "фокусирана единствено и само върху най-доброто за Кай и моли за поверителност в този период".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA