Джиджи Хадид и Зейн Малик сложиха край на връзката си

Тъжната новина се появи с информацията, че двамата ще направят всичко възможно за "спокойното" отглеждане на малката Кай.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 октомври 2021

Джиджи Хадид и Зейн Малик сложиха край на връзката си.

След бурния скандал, който се разигра в социалните мрежи вчера вечер, източници, близки до двойката, разкриват, че супермоделът и музикантът вече са "прекратили" любовта си, но продължават да се фокусират върху отглеждането на малката Кай.

57

"Не са заедно в момента, но и двамата са добри родители. Йоланда, разбира се, е много предпазлива спрямо Джиджи. Иска най-доброто за дъщерята и внучето си", коментират запознати. Представител на Хадид също пусна изявление, в което казва, че тя е "фокусирана единствено и само върху най-доброто за Кай и моли за поверителност в този период".

57

Няколко часа по-рано в интернет пространството се появи информацията, че при скорошен спор бившият член на One Direction е ударил майката на своята любима.

Самият той отрече това да е истина, подчертавайки, че изрично се е съгласил да не коментира ситуацията публично. Тя предполагаемо се разиграва преди няколко седмици, когато Джиджи отсъства от дома им. Малик изрази недоволството си от "изтичането" на твърдението в пресата и сподели, че не иска дъщеря му да живее на място, в което "личните семейните въпроси се хвърлят на световната сцена, за да могат всички да ги посочват с пръст".

Минути след това категорично отказа да даде каквито и да било подробности, тъй като се надява проблемът да бъде разгледан вътре в семейството.

57

Джиджи и Зейн започнаха да излизат през ноември 2015 г., но дадоха кратка почивка на любовта си през 2018-а. Година по-късно отново бяха заедно, а малката Кай се появи на бял свят в края на септември 2020 г. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA