Драмата между Селена Гомес и Франсия Раиса продължава

Младата актриса се оплаква от нападки на феновете на певицата

Ася Иванова 10 май 2023

Фотография: Profimedia

Пропастта между Селена Гомес и нейната (вече бивша) приятелка Франсия Раиса се увеличава.

Това се случва, тъй като феновете на певицата започнаха да нападат Франсия и някои дори си позволяват изключително грозни коментари по нейн адрес. Сега тя агитира всички да спрат с тормоза срещу нея, защото вече преминават границите. Всички очакват да се включи и самата Селена, тъй като тя самата неведнъж е споделяла, че е против интернет тормоза. 

Отношенията между двете обаче са обтегнати от няколко години. Това се случи след излизането на документалния филм за Селена Гомес "Selena Gomez: My Mind & Me", в които се разказва за тежките ментални и физически проблеми, през които певицата преминава през 2016 - 2022 година. Споменава се и трансплантацията на бъбрек, но името на донорката й Раиса е пропуснто. Малко след премиерата на кино лентата пък Селена даде изявление, в което показа, че нейната единствена другарка в шоубизнеса е Тейлър Суфит. Това изключително много повлия на отношенията между двете и Раиса спря да следва своята приятелка в Instagram.

През 2017-а година Раиса подари бъбрека си на Гомес, защото певицата и актриса страда от тежка форма на лупус и имаше нужда от незабавна трансплантация.

 

 

X