Няма да повярвате какво прави Ева Мендес за гладка кожа

Актрисата не се притесни да сподели всяка една пора от лицето си.

Ася Иванова 08 юни 2023

Ева Мендес е изключително открита относно своите трикове за красота. Тя разкри, че бръсне лицето си.

49-годишната актриса споделя, че има доста косъмчета по лицето си и затова се налага да го прави. И за разлика от повечето си колежки, които умело прикриват всеки недостатък от визията си, Ева не се притесни да покаже кожата си съвсем отблизо без грам грим.

 

"Аз съм звяр и вероятно имам нужда от това през ден. Косъмчетата ми порастват веднага, само дори ако настръхна. Буквално ще си бръсна краката под душа и ще настръхна, а всичките ми усилия ще бъдат напразни... Да, гримът и всички продукти се нанасят в пъти по-лесно наистина. Аз съм космата, такава съм, кубинският ми баща е като мечка, а аз съм негово мини копие", обяснява Мендес.

Процедурата, на която Ева залага е т.нар. дермапланинг - лицева терапия за премахване на мъртвата кожа и косъмчета с малко остро острие, оставяйки кожата гладка и мека като на бебе. "Получих много коментари за вчерашния пост от жени, които бръснат лицата си от години – добре, предполагам, че "дермапланиране" е точната дума, но така или иначе, харесвам го", написа Ева в профила си в Instagram.

X