Джейк от "Двама мъже и половина" е неузнаваем

Момчето вече е пораснал мъж и няма нищо общо с познатото ни от екрана дете.

Ася Иванова 01 септември 2023

Фотография: Profimedia

Ангъс Т. Джоунс, познат като момченцето Джейк от "Двама мъже и половина", е вече пораснал мъж и изглежда коренно различно. 

Актьорът е забелязан на едно от редките си излизания на разходка в Лос Анджелис. 29-годишният мъж изглежда почти неузнаваем с добре отгледаната си буйна брада, почти липсваща коса и спортно облекло. Той поддържа небрежен вид с тениска, черни шорти и плетена шапка.

Ангъс напуска "Двама мъже и половина" преди повече от десетилетие. По време на 10-те сезона на успешния сериал, в който участват и Джон Крайър и Чарли Шийн като титулярни герои, Ангъс стана едно от най-добре платените деца актьори по телевизията до момента на напускането си.

Откакто се отдръпна от светлината на прожекторите, той се наслаждава на това, което както той го нарича - "нормално съществуване". Той се отдаде на своето обучение, като се записа в Университета на Колорадо в Боулдър. "Не бях център на вниманието на всички", спомня си той за дните си в колежа в интервю за People през 2016 г., "и това беше хубаво".

X