Лейди Гага отговори на слуховете, че се е разделила с приятеля си

Ето какво направи певицата:

Ася Иванова 10 октомври 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@LadyGaga

Вечно провокативната Лейди Гага обича да шокира света, но... само в работен план. Тя предпочита да държи личния си живот далеч от полезрението на медиите и у дома държи на уюта и спокойствието. Затова и не шуми около любовния си живот.

Тя доста рядко споделя кадри с любимия си човек и именно затова в последните месеци упорито се говори, че е сама. Това провокира певицата да опровергае слуховете и сподели кадър, с който затвори устите на всички. Снимката е доказателство, че раздялата й с Майкъл Полански е само във въображението на недоброжелателите й.

Двамата дори се появиха на няколко пъти заедно в Лас Вегас и бяха видяни от всички. Всъщност дуото подкрепи свои колеги, появявайки се на техните концерти. Те присъстваха на шоуто на Кейти Пери в Лас Вегас на 6 октомври. Само два дни по-късно отново се насладиха на музиката, като този път присъстваха на концерта на U2 в новия Las Vegas Sphere. 

За връзката на Гага и технологичният магнат стана ясно в началото на 2020 г. Тогава певицата сподели кадър с коментар под него: "Влюбена съм като глупачка". И вече няколко пъти тя демонстрира любовта си към него. На рождения си ден, блондинката се похвали с огромния букет, който Майкъл й е подарил. "Обичам те, скъпи. Нямам търпение да съм у дома с теб и нашите кучета. Това е всичко, от което имам нужда", пише Лейди Гага под снимката. В редките пъти, в които е коментрала връзката си пред медиите, изпълнителката споделя, че той е "любовта на живота ми". След като губи кучетата си обаче, тя решава да запази голяма част от живота си личен, докато се фокусира върху творчеството си.

"Може да не споделям толкова много от себе си онлайн, колкото преди, но се надявам да разберете, че това време за мен е изключително лечебно и презареждащо за сърцето, ума, тялото и творчеството ми - да творя и да имам личен живот, който е само за мен."

X