Меган Фокс грее след раздялата с Machine Gun Kelly

Актрисата смени цвета на косата си и показа новата си визия на фестивала Coachella.

Ася Иванова 15 април 2024

Фотография: Profimedia

Жените сменяме цвета на косите си винаги когато преживяваме някакви сътресения в личния живот и това показва и синята коса на Меган Фокс.

Актрисата се появи на музикалния фестивал Coachella със син цвят на гривата и грееща от щастие. Тя отново бе сама, с което подхрани слуховете, че с Machine Gun Kelly са се разделили. Двамата не са забелязвани заедно от седмици, а запознати разкриха, че Фокс е сложила край на отношенията им. Едно е сигурно, двамата вече не живеят заедно. Техни близки обаче са категорични, че двойката работи върху противоречивите си отношения и се опитва да съхрани връзката си. "Просто си дават пространство един на друг, докато още са заедно", твърди източник на Us Weekly.

Друг източник на изданието обяснява, че връзката им е токсична и Меган е отложила сватбата. Самата Меган е категорична, че не иска да издава нищо за отношенията им. "Това, което научих, е, че връзката не е за публична консумация. Така че мисля, че засега нямам коментар за статуса на връзката", сподели тя в подкаста "Call Her Daddy".

Двамата започнаха да излизат през пролетта на 2020 г., а се сгодиха през януари 2022 г. Меган вече втори път отлага сватбата и слага край на връзката им. Дали най-накрая наистина ще се разделят, или ще е опитат за пореден път да си дадат шанс, само времето ще покаже.

X