Адел за развода си: „Първо трябва да обикнете себе си!"

В края на април представителите на Адел съобщиха, че певицата се развежда със съпруга си Саймън Конеки след две години брак и осемгодишни отношения. И въпреки факта, че разводът се превърна в удар не само за емоционалното, но и за финансовото състояние на певицата, тя е оптимист. На 5 май Адел отпразнува 31-ия си рожден ден и по този повод направи публикация на страницата си в Instagram. В нея певицата за първи път споделя плановете си за бъдещето извън брака.

„Тридесетилетието ми се превърна в сериозно изпитание за мен, но аз контролирам ставащото и с всички сили се опитвам да го преживея. През последните няколко години аз се промених много, все още се променям и това е нормално. Следващата година искам да посветя изцяло на себе си. За първи път от десетилетие насам съм готова да се разкрия пред света. Бъдете по-добри към себе си, защото ние сме просто хора. Научете се да забавяте темпото, да изключвате телефона и да се смеете на глас, когато е възможно. Най-важното е да се научим истински да обичаме себе си и аз едва сега разбирам, че това е повече от достатъчно”, пише Адел.

Тези размишления на певицата определено са ни по сърце, както и на двата милиона души, които вече са харесали публикацията ù.

X