Ева Лонгория: „Не мога да си представя живота без сина си!"

За първи път синът на Ева Лонгория се появи на корицата на списание месец и половина след раждането - с майка му той стана лице на Hola. Оттогава актрисата не престава да се снима с бебето Сантяго Енрике Бастън. Така звездното семейство украси обложката на Parents, в интервю, в което Ева коментираше майчинството си, работата и отношението на Холивуд към майките.

„В наши дни чувствате определен натиск, когато искате да отгледате добър мъж, който да има правилна представа за равенството и феминизма. И въпросът не е да му разказвате за всичко това. Трябва да го показвате с примера си всеки ден.”

„Мисля, че Холивуд трябва по-широко да възприема понятието за майчинство. Често, след раждането на детето, актрисите вече не получават сексуални роли и са принудени да чакат, докато започнат да изглеждат по определен начин, за да се върнат към работата.”

„Аз отказвам проекти, ако не мога да дам всичко от себе си. Сега трябва да бъда по-отговорна и да работя по-структурирано. Залозите са по-високи, отколкото преди раждането на сина ми. Сега трябва да съм сигурна, че ще оставя най-добрия свят след мен - най-добър за детето ми и за другите деца.”

X