Камерън Диас: В брака не може да има съотношение 60 на 40, само 50 на 50

Лидия Делирадева 08 август 2019

От няколко години Камерън Диас не се е снимала във филми и е изчезнала от светските радари, но лоялните фенове все още имат интерес към нея. Сега те имат още една причина за дискусия, благодарение на ново интервю с актрисата за списание InStyle. В него Диас говори подробно за настоящия си живот, отношенията със съпруга си и завръщането си в киното. „Чудесно е, когато никой не знае какво ще правя. Защото сега времето ми е изцяло подчинено на мен. Не участвам в презентациите на филми и тъй като не пътувам по промо турнета, не дължа нищо на никого. Вече не го правя. Живея живота си:, казва актрисата.

На въпроса за възобновяването на актьорската ù кариера тя отговори: „Сблъсках се с популярността, когато бях на 22 години, тоест преди почти 25 години - това е много време. Повече от половината от живота си съм публична личност. Мисля, че е нормално сега да имам време за себе си, да преосмисля някои неща, както и възможността да избера като коя искам да се върна в този свят. Ако аз самата го искам. Не ми липсва актьорската професия. Но без значение какво правя, трябва да съм увлечена от него, трябва да имам усещането за лекота. "

Като сложи край на дискусията за професионалните си постижения, Диас отвори дума за отношенията със съпруга си Бенджи Мадън. „Нашият брак е най-доброто нещо, което ми се е случвало. Съпругът ми е невероятен и като личност, и като партньор. Разбира се, семейният живот е труден. Това е постоянна работа и е важно да намерите онзи, който е готов да върши тази работа с вас. В брака не може да има съотношение 60 на 40, само 50 на 50. Не знам дали бях готова за брак, когато се омъжвах за Бенджи, но бях сигурна, че той е специален. Той е добър човек, с него няма проблеми и аз съм му благодарен за това”, споделя Диас.

Актрисата изрази и възхищение от възрастта си. Припомняме, че на 30 август тя ще навърши 47 години, а Камерън е щастлива повече от всякога от това събитие. „Мисля, че след четиридесет идва най-добрият период в живота. Трябва да сте честни със себе си и да сте подготвени за промените, които ще донесе анализът на миналите години. Просто не се тревожете за това! И това е такова облекчение! Започвате да приемате физическите промени, които се случват с вас. Гледате старите снимки и си мислите: „Боже, толкова много мразех себе си, но съм толкова млада тук!" Сега е моментът, в който знам: вече няма да бъда по-млада. На четиридесет години съм - и, слава Богу! Оценявам всеки момент от живота си”, обобщи актрисата.

X