Какво може да се случи, ако прекарате цял уикенд с HUAWEI nova 11 Pro?

Може да преоткриете портретната фотография. Може и да останете влюбени в луксозния му дизайн.

Отдавна не съм виждал толкова запомнящ се телефон. Представям си как в момента, в който казвам това, истински отдадените на техниката хора се събират заедно, тръгват на поход към вкъщи и са готови да ме линчуват. Интересувам се от hi-tech новостите. Невинаги обръщам внимание на процесорите, например, но обичам да отделям време за детайлите, които знам, че ще използвам редовно. И именно затова съм склонен да твърдя, че след уеднаквените панели, камери и дисплеи, светът чакаше HUAWEI nova 11 Pro.

Красив е. Страшно тънък. Лек. Зелен. Стига до мен в края на тотално луда седмица, включваща около 2000 работни ангажимента, вероятно още толкова телефонни разговора и рождения ми ден.

"Хванах" се за интересния нюанс, защото харесвам цветовете. Историята познава момент, в който детската ми стая беше оранжева. Не ме питайте защо. Сигурно бих получил удар, ако вляза в нея сега. Така де, back to the point. Харесвам цветовете, но от около година развих някаква страст към зеленото. Разбирайте, че в гардероба ми се появиха няколко попадения, които сега имах не само възможност, но и повод да извадя на бял свят. Телефонът им отива страшно много.

Всъщност още от дебюта си през 2016 г. серията nova въплъщава младостта, жизнеността, увереността и безкрайната енергия. Седем години по-късно, това остава константа.

HUAWEI nova 11 Pro идва с извит OLED дисплей и специалната техтология Kunlun Glass, която го прави 10 пъти по-издръжлив на падане в сравнение с предшественика си. По логични причини, нямаше как да се уверя от първо лице, но е хубаво да знаем, че ако между перфектното нагласяне на чиниите по време на вечеря, той се озове на земята, има 10 пъти по-голям шанс да оцелее.

Дизайнерската концепция на серията интегрира виталността и оригиналността в два цвята - черно и зелено. Страхотният гръб има гравиран класически монограм с логото на nova, а веган кожата, от която е изработен, изглежда страхотно както на слънце, така и под мрачното небе. О, телефонът върви ръка за ръка и със 100 W зарядно, т.е. може да го заредите напълно за точно 20 минути. Съвсем сериозно.

Следвайки традициите на линията, nova 11 Pro предлага още по-усъвършенствана функционалност за заснемане на портрети. Въпреки че вероятността да си направя около 500 такива и да ги споделя в интернет пространството е малка, финалният резултат е между редовете. Изглеждат добре при ниска осветеност. Детайлите са богати, цветовете - автентични, дори при неблагоприятни снимачни условия (в България сякаш те са все по-често срещани от които и да било други снимачни условия). Има 100-градусов ултраширок ъгъл на заснемане, 4K качество на изображението, отлична резолюция и светлочувствителност. Има и поддръжка на автофокус за по-бързо заснемане на даден обект, ако бързате и искате да го хванете или бързате да не ви хванат. We've all been there.

И понеже серията е по-скоро начин за изразяване на младите хора, лице на кампанията е нашата много любима DARA. Представянето ѝ пък се случи с четирима студенти от НАТФИЗ, които демонстрираха мощността на камерата в реална ситуация на парти обстановка. За съжаление, аз май не успях да я пробвам в тази светлина, но понякога партито диктува ритъма и обективът остава някъде настрани. Обещанията за висока производителност, надеждност и мощна камера обаче са изпълнени.

Всички кадри, на които не виждате HUAWEI nova 11 Pro, са направени с HUAWEI nova 11 Pro.

X