По червения килим на Оскарите, който всъщност не беше червен

Разбира се, церемонията по връчването на наградите винаги започва с блясък.

За съжаление или за щастие, знаем, че под светлината на прожекторите това какво си облякъл има почти равносилно значение на това какво си спечелил - защото и мястото в списъка с най-добре облечени знаменитости понякога е достатъчна победа.

Вярността на уравнението важи с пълна сила за церемонията по връчването на наградите "Оскар", която по традиция предполага най-бляскавите, най-зашеметяващите и най-добрите тоалети от гардеробите на звездите и техните стилисти.

95-ото издание на церемонията се проведе вчера вечер в Лос Анджелис и, разбира се, не премина без задължителната доза суета в началото.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСКАРИ 2023, ПЪЛНИЯТ СПИСЪК С ПОБЕДИТЕЛИТЕ

По червения килим, който тази година всъщност беше златен (или може би цвят шампанско?) и подчертаващ още по-успешно последните дизайнерски творения, минаха Риана, Флорънс Пю, Ева Лонгория, Ашли Греъм, Кара Делевин, Никол Кидман, Лейди Гага, Емили Блънт и куп други любими знаменитости.

Точно там заблестяха звездите и на номинираните като Мишел Йео, Ана де Армас, Остин Бътлър и Кейт Бланшет, които изглеждаха просто зашеметяващо.

И понеже наистина сме склонни да говорим повече, отколкото е необходимо, и със сигурност повече, отколкото сте склонни да прочетете, оставяме ви в компанията на галерията по-горе.

X