Рита Ора, пастелните нюанси и желанието за лято

Горещата изпълнителка влиза в ролята на дизайнер, който умело задава тона на предстоящия сезон.

Рита Ора е готова да даде тон на пролетта във всички нейни проявления! Музикалната звезда представи новата си колекция Colour Up, съвместно с Deichmann. Поредното дизайнерско превъплъщение на Рита е налично от днес в избрани магазини, както и онлайн. Певицата за пореден път е заложила на ярките цветове, смелите дизайни и впечатляващите детайли. Колекцията включва 35 модела, представящи най-новите тенденции при обувките за сезон пролет-лято 2020: тромави обувки, бляскави токчета, платформи и сандали.

"Беше забавно да създадем фантастична и цветна колекция, която окуражава хората да бъдат силни и да вярват в себе си", споделя Рита

Цветните маратонки с релефна подметка са перфектното допълнение към ежедневния стил, белите високи обувки са завършващия щрих към какъвто и да било изискан летен тоалет и ако всичко това не е достатъчно за една невероятна визия сама по себе си, цветовете, грабващите окото дизайни, животинските принтове и пастелните нюанси, допринасят за желанието ни за разходка по плажа.

Рита сподели, че е безкрайно развълнувана от втората си колаборация с германския бранд, която се надява да постигне същия успех както първата от есента на 2019-а: "Беше забавно да създадем фантастична и цветна колекция, която окуражава хората да бъдат силни и да вярват в себе си." Не знаем за вас, но ние сме влюбени!

X