Тези 4 тенденции при чантите скоро ще бъдат навсякъде

Пригответе се да освободите въображението си.

Гергана Димитрова 26 януари 2023

Може ли една чанта да преобрази целия тоалет? Дизайнерите са категорични - ДА.

Разбира се, ние също сме съгласни, защото знаем, че има някаква специална сила в тях, която може да направи дори най-неатрактивният суитчър особено привлекателен.

Тази пролет тенденциите могат да се разделят на два основни лагера - минимилазъм и антиминимализъм. Моля, продължете надолу, за да разберете какво имаме предвид.

МИСЛЕТЕ ИЗВЪН РАМКИТЕ

Помислете извън обичайните граници, когато става въпрос за елегантни чанти. Марките избират екстравагантни текстури и странни силуети.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 7 ТИПА ЧАНТИ, КОИТО ВСЯКА ЖЕНА ТРЯБВА ДА ИМА В ГАРДЕРОБА СИ

МИНИМАЛИЗЪМ

Както при ноктите, така и в модния свят, минимализмът е на почит. Квадратните предложения се оказаха повече от разпознаваеми - в цветове като злато, хром, черен лак и всички останали нюанси на метала.

Интересно е, че дръжките могат да бъдат направени от бамбук или друг материал, който автоматично се превръща в акцент.

ЛУКСОЗЕН ПАЗАР

Независимо дали обичате реалното пазаруване или го осъществявате веднъж в годината, защото поръчката от някой сайт се е объркала, това е вашето решение.

Едрата плетка е забележима и изглежда страхотно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: DOJA CAT ОТНОВО ПРЕДИЗВИКА ФУРОР С ВИЗИЯТА СИ

БЛЯСЪК

Разбира се, че "най-сладкото" е за накрая. #Nightluxe запали TikTok, а сега холивудският блясък получава нужното внимание. Независимо как сте облечени, имате ли такава чанта, може да се появите на всяко събитие. Добре де, на почти всяко.

X