7 типа чанти, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Или поне всяка жена, която вече не разполага с около сто модела повече. #SorryNotSorry

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2022

Искам да знам. Съгласни ли сте с цитата, който намеква, че не можеш да си купиш щастие, но можеш да си купиш чанти и това е точно същият вид емоция? Ако сте мъж и изобщо тръгнете да разсъждавате върху отговора, той на 100% ще включва фактът, че най-вероятно съм тотално неадекватен. Доста по-вероятно е обаче да сте представител на женския пол и докато завъртате очи в ужас от сравнително клиширания цитат, вътрешно да се съгласите с казаното в него.

Макар да не сме фенове на стандартизирането по какъвто и да било показател, все пак смятаме, че има модели чанти, които присъстват както в гардероба на Кендал Дженър, така и в този на най-добрата ви приятелка от годините в гимназията. Кои са те?

чанта

ЧАНТАТА ЗА ПАЗАР

Отдавна не е модерно да отговаряте с "да", когато в магазина ви попитат дали искате найлонова торбичка. Чантите от плат вече са във всевъзможни цветове и с какви ли не принтове върху тях, но класическият вариант сякаш продължава да е най-добрият избор.

Get it: Чанта Lasocki, 29.90 лв.

чанта

ЧАНТАТА, КОЯТО Е ТВЪРДЕ МАЛКА

Не можем да отречем, че са страшно очарователни и изглеждат добре, когато Кая Гербер ги носи в Instagram, така че е логично да се чувстваме изкушени. Все пак, ако излизате навън и искате да носите минимално количество багаж, that’s the right choice.

Get it: Чанта Quazi, 79.90 лв.

чанта

ЧАНТАТА В НЕКОНВЕНЦИОНАЛНА ФОРМА

Стъпването извън рамките е хубава практика. Дори в случаите, в които говорим за чанта. Ние харесахме този модел.

Get it: Чанта Jenny Fairy, 44.99 лв.

чанта

ЧАНТАТА, КОЯТО СЪБИРА ВСИЧКО

Кога една чанта е достатъчно голяма? Когато събира всичко необходимо? Когато и вие може да се съберете вътре? Вярваме, че цвят от земната гама е подходяща опция, тъй като спокойно влиза в ролята на спортен сак. А и не се знае кога ще се почувствате изкушени от color blocking-а.

Get it: Чанта Jenny Fairy, 79.90 лв.

чанта

ТРАДИЦИОННАТА ЧАНТА

Сещате се. Онази, която е ежедневният ви избор. Онази, която имате от години и обожавате. Онази, която не е "мръднала" от години и точно заради това обожавате. Квадратна форма, средно дълги дръжки, кремав цвят. Абсолютен победител.

Get it: Чанта Lasocki, 129.99 лв.

чанта

СПОРТНАТА ЧАНТА, КОЯТО ЩЕ НОСИТЕ ТОЧНО ДВА ПЪТИ

Нека си го признаем. "Диагоналките", или както сте свикнали да ги наричате, може да преживяват своеобразен Ренесанс от време на време, но едва ли ще прибегнете до тях, ако отивате на брънч. Всъщност защо не?

Get it: Чанта Reebok, 24.90 лв.

чанта

МАЛКАТА СЕКСИ ЧАНТА

Секси аутфитът има нужда от това допълнение, когато партито се пренася в малките часове на нощта. И вие го знаете.

Get it: Чанта Quazi, 99.90 лв.

Понеже сме повече от наясно с факта, че както с обувките, така и с чантите, less определено не е more, шопинг предложенията ни ще откриете онлайн и във физическите магазини на CCC. Точно там от първа ръка ще може да разгледате и всички други попадения, които просто крещят "купи ме", дори вече да сте похарчили половината от месечната си заплата. Която впрочем получихте вчера.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA