Дъщерята на Бионсе спечели първата си награда

Блу Айви Картър вече може да се похвали с първата си награда. О, да, тя е само на 8.

Димитър Андонов 25 февруари 2020

8-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи спечели NAACP Image Award за приноса си към песента „Brown Skin Girl", част от саундтрака на последния екранизиран „Цар лъв". Малката Блу получава признанието за трака, в който участва като автор на текста и изпълнител на няколко реда.

Филмът се появи в кината през лятото на миналата година и привлече милиони зрители към киносалоните, както и над 1.5 милиарда долара приходи от продажба на билети. В лентата Бионсе озвучи Нала, а малката Блу Айви успя да вкара песента в музикалната класация Billboard Hot 100.

Източници, близки до семейството, разкриват, че е напълно нормално дъщерята на Бионсе да има афинитет към музиката. „Тя е естествена. Има много енергия и знае какво иска. След като се родиха близнаците, Бионсе се увери, че Блу е в състояние да приеме ролята на голямата сестра. Имат много специална връзка!"

Queen Bey пристига на премиерата на лентата именно с малката Блу и въпреки че може да изглежда фокусирана изцяло върху работата си, това не е съвсем така. „Може да изглежда, че кариерата отнема цялото ѝ време, но е точно обратното. Кариерата ѝ винаги е на второ място, а децата са основен приоритет. Тя е фантастична майка." Ако трябва да съдим според постиженията на малката Картър, истината е такава.

X