Сара Джесика Паркър ще има собствено шоу за запознанства

Сякаш имахме нужда от още едно доказателство, че Сара Джесика е Кари Брадшоу и в реалния живот...

Сара Джесика Паркър устремено се насочва към кабелния телевизионен ефир в Америка, за да продуцира чисто ново риалити шоу, носещо името Swipe Swap. Звездата от "Сексът и градът" ще обедини сили с телевизия Lifetime, за да представи един вълнуващ "социален експеримент за запознанства".

Във всеки един епизод на Swipe Swap ще виждаме двама необвързани, които ще разменят местата си и дори начина си на живот. Те ще живеят в домовете на другия, ще посещават любимите му места и дори ще се срещат с приятелите и семейството. Цялата идея на проекта е да покаже, че хората в големите градове имат безкрайно много възможности, които доста често не използват.

https://www.instagram.com/p/B38iT0DFfZp/

Сара Джесика ще бъде само и единствено зад камера, но, имайки предвид екранния ѝ опит като Кари Брадшоу, сме сигурни, че ще успее да вплете актуалните теми на малкия екран. Очаква се снимките на проекта да започнат по-късно това лято, след като бродуейските представления на Plaza Suite, в които Сара щеше да застане рамо до рамо със съпруга си Матю Бродерик, бяха отложени за началото на 2021 г. 

Неотдавна Сара Джесика изненада всички свои верни почитатели, пускайки на пазара собствена линия розе, в колаборация с новозеландската винарна Invivo & Co.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X