И Сара Джесика Паркър пуска на пазара свое розе...

Кари Брадшоу разбира от секс и не се страхува да пита, а Сара Джесика Паркър разбира от вино и не се страхува да го опита.

Нямаме информация дали покрай карантината консумацията на вино се е увеличила драстично, но сме склонни да мислим така, защото звездите не спират да се изявяват като видни сомелиери, пускайки на пазара свои авторски вина. Изглежда, че Сара Джесика Паркър е готова (отново!) да последва примера на Post Malone, Мила Кунис и Аштън Кътчър, защото ще пусне на пазара собствена линия розе, в колаборация с новозеландската винарна Invivo & Co.

сара джесика

Още миналата година Сара си партнира с бранда за пускането на серия совиньон блан. Освен че е акционер в компанията, актрисата от "Сексът и градът" участва в цялостния процес по създаване на продуктите. "Аз съм истински любител на виното и обичам да присъства на семейни вечери и срещи с приятели, така че това е много вълнуващ и забавен проект за мен", споделя тя тогава.

За новото първокласното розе Invivo X, разработено от Паркър, ще се използва материал от фамилното имение на управителите в Южна Франция. Очаква се то да бъде на пазара на 26 май с препоръчителна цена от 20 долара, като постепенно ще бъде представено в по-големи мащаби на територията на Щатите.

"Подготовката на розе беше преживяване, в което никога не съм мислила, че ще участвам и беше не само страхотно забавление, но и информативен, изненадващ, вкусен и чудесно удовлетворяващ процес. Очаквам с нетърпение да го добавя към нашата колекция от вина", сподели самата екранна Кари Брадшоу в официално изявление.

На 26 май ще има и специална виртуална дегустация с основателите на Invivo онлайн на Wine.com.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA