Мила Кунис и Аштън Къчър пускат на пазара вино... за благотворителност

Вино, добра кауза и една от най-забавните звездни двойки? Бройте ни веднага!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 април 2020

Никога не сте мислели, че ще можете да пиете чаша пино ноар, докато подкрепяте добра кауза? Е, вече официално грешите. Мила Кунис и Аштън Къчър разкриха, че обединяват сили с Nocking Point Wines и Battle Creek Vineyards, за да пуснат на пазара своето собствено "карантинно вино", 100 процента от продажбите на което, ще бъдат дарени на различни благотворителни организации, които са на първа линия в борбата с коронавируса.

"100 процента от печалбата ще отиде при няколко благотворителни организации, които ние проверихме за вас и с които се гордеем в момента", споделя Кунис във видеото, в което двамата официално обявиха своя проект. "Ще засегнем всичко - от храненето на семейства, които са изпаднали в тежко положение до малкия бизнес и хората, които са в беда и имат нужда да се възстановят."

Oregon Pinot Noir ще се предлага на цена от 50 долара за две бутилки, а на предната им част ще има етикет, който може да бъде надписан от всеки, избрал да си закупи бутилка. Ние смятаме, че това е и чудесен подарък за първия повод, който ще отбележим след края на социалното дистанциране

"Отворете бутилка от това вино, насладете се на виртуален happy hour с приятел или любим човек и вдигнете тост от комфорта на собствения си дом. Направете снимка и я публикувайте, като използвате #QUARANTINEWINE, #PPE и #SOCIALDISTANCING, за да разпространите новината за това страхотно вино и каузата за набиране на средства", споделя още една от най-забавните холивудски двойки, изразявайки своята благодарност към всички, избрали да ги подкрепят.

Четирите благотворителни организации, избрани от Мила и Аштън, включват Give Directly, Direct Relief, The Frontline Responders Fund и America’s Food Fund, а Ким Кардашиян се оказа сред първите, които публично подкрепиха инициативата на двойката, споделяйки новината в своя Twitter акаунт.​​​​​​ Трябва да признаем, че сме впечатлени!

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA