Джей Ло ще получи специална награда за попкултурен иноватор

Според списание WSJ., Jenny From The Block е човекът, оказал най-сериозно влияние върху попкултурата тази година.

Димитър Андонов 10 ноември 2020

Дженифър Лопес не планира да забавя темпото, даже напротив.

Списание WSJ. предстои да награди латино иконата за иноватор в попкултурата - специален приз, връчван ежегодно от издателите на Wall Street Journal, с който Лопес ще бъде удостоена от новата си дуетна половинка Малума

"Докато светът не стане 100 процента перфектен и напълно поправен, никога няма да приключа", споделя Дженифър във видео за изданието. "Всеки ден се опитвам да бъда по-добрата версия на себе си."

Малума, който си сътрудничи с 51-годишната звезда за синглите "Pa 'Ti" и "Lonely", споделя: "Благодарен съм за цялата упорита работа и жертви, които е направила през годините, както и за проправянето на пътя на толкова много други латино артисти."

Музикантът, който ще направи филмовия си дебют именно с Лопес в лентата Marry Me, казва още: "Нейната креативност, нейната страст и съвършенството, което носи в студиото са причините тя да е суперзвезда и причината да се гордея, че аз представям тази награда."

Годишните награди за иноватори на списанието се връчват в продължение на 10 години, като през всяка от тях почитат вдъхновяващи таланти в различни културни сфери. "2020 г. се оказа време за нови предизвикателства и възможности. Една от причините, поради която толкова се вълнувам от тазгодишните иноватори, е, че всички те са се издигнали, за да посрещнат момента с емпатия и чувство за цел", споделя главният редактор на изданието в официално изявление.

"Това, че можем да споделяме техните истории с глобална аудитория в нашата първа изцяло виртуална церемония е вълнуващо, предвид надеждата и възхищението, което тези необикновени хора изразяват", разкрива тя, а желаещите да се включат в церемонията, могат да го направят като се регистрират онлайн на WSJInnovators.com. Стартът в българско време е в 02:00 ч. на 12 ноември (четвъртък).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X