Джесика Алба, Емили Ратайковски, Хейли Бийбър: Как звездите посрещнаха 2021?

Също като нас, и звездите отбелязаха първите мигове от новата година с малко блясък, много вино и любими хора.

Димитър Андонов 02 януари 2021

Честно казано, едва ли някога е имало по-дългоочаквана вечер от тази между 31 декември и 1 януари. Особено след миналата година, която вече смятаме да оставим назад, за да изпълним 2021-ва с положителни емоции и красиво отношение.

Също като нас, и любимите звезди не пропуснаха да отбележат подобаващо старта на новата година, надявайки се да бъде истински добра, положителна и по-малко странна в сравнение със своята предшественичка. Истината е, че най-накрая се научихме да оценяваме малките неща в живота, които по принцип приемаме за даденост и точно поради тази причина Софи Търнър, Ванеса Хъджънс и Хали Бери посрещнаха 2021 в компанията на чаша вино, малко бляскава декорация и любимите си хора.

Звездата от "Малки сладки лъжкини" Луси Хейл каза "здравей" на новата година директно от Таймс Скуеър, където за пети пореден 1 януари участва в най-голямото новогодишно телевизионно празненство - Dick Clark's New Year's Rockin' Eve. Джей Ло пък взриви въпросната сцена и даде старт на първото вълнуващо meme тази година.

Как другите ни любими знаменитости посрещнаха най-чаканата Нова година в историята? Вижте в галерията по-горе!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X