8 неща, които да направим на 1 януари

Започваме 2021-ва със свеж поглед и позитивна гледна точка. Ами вие?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 януари 2021

Честита Нова година, приятели! Екипът на GRAZIA пожелава на всички следващите 12 месеца да бъдат изпълнени само и единствено с красиви емоции, щастливи случвания и любов до седмото небе. Ние сме тук, за да дадем старт на тази позитивна гледна точка, която се надяваме да обуслави 2021-ва и стартираме с един кратък списък.

Списък, в който ще откриете осем неща за свършване днес. Ще бъде малко трудно да се справим с всички, но защо пък това да не е първата ни цел за годината? И като заговорихме за цели...

58

Помислете. Поставянето на цели в първия ден от годината може да звучи клиширано и дори безсмислено, но ако го направите, ще знаете как да подходите към всичко, което срещнете по пътя си. Най-лесният начин е да напишете пет неща, които искате да оставите в 2020-а и пет, които да вземете със себе си през 2021-ва. Годината беше странна, но е крайно време да погледнем на нещата по друг начин.

Раздвижете. Към момента на подготвяне на този текст, сняг все още няма. Вероятно няма и да има скоро, защото по неписано правило, винаги около празниците температурите навън скачат неимоверно. Това обаче е чудесно решение на проблема с липсата на физическа активност след огромните количества храна, изядена по Коледа. Разходете се! 

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 КНИГИ ЗА ВАШИЯ ПЕРФЕКТЕН СЛЕДОБЕД

Почетете. Чудесно решение за първия ден от годината е и книга. Вземете нова такава, която възнамерявате да прочетете, но все не ви остава време за нея. Помислете за някое заглавие, което ще заинтригува съзнанието ви, но и ще ви накара да разпуснете. Заслужавате го!

Починете. Във връзка с идеята от горните няколко реда, продължаваме с идеята да направим 1 януари ден за почивка и пълноценно съществуване. Направете си маска за лице, излежавайте се с часове във ваната, отделете поне два часа за всичко, което обожавате.

6964

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПЕЦИАЛНИТЕ BEAUTY ТАЙНИ НА ВАШИЯ СПА САЛОН

Подарете. Направете нещо добро. Малко дарение за кауза, която е успяла да ви докосне. Участие в доброволческа работа, която не изисква особени усилия, но знаете, че ще усмихне някого. Няма по-хубав подарък от този и го знаете отлично!

Говорете. Ясно е, че няма да прекарате първия ден от годината в някой хубав ресторант, празнувайки живота на Василките в компанията ви, но вкусна вечеря с приятели винаги е чудесно решение. Особено ако имате камина, до която лесно може да се настаните и говорите до сутринта.

85

Научете. Знаете ли как се играе шах? Пасианс? И, няма как да не го направим... белот? Случайно да свирите на китара? Днес е перфектното време да дадете старт на ново хоби за свободното си време. 

Почистете. Живота си, телефона, къщата, компютъра - изхвърлете всичко, което вече е старо, ненужно, не ви носи удовлетворение и ви кара да се чувствате по-малко добре, отколкото заслужавате. Бъдете щастливи!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA