Специалните beauty тайни за вашия домашен СПА салон

Далеч не се налага да напускате уюта на дома си, за да се почувствате и изглеждате страхотно.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 септември 2020

Няма да преувеличим, ако кажем, че това е най-импровизираният, бърз и практичен наръчник как да пренесем СПА салона вкъщи. Затова го казваме. А и имаме специален трик за всеки един елемент от бюти рутината, така че нямате извинение да не изглеждате прекрасно...

ЗА ПОРИТЕ: Сложете топла кърпа върху лицето си за около 3 минути. След това нанесете смес от чаена лъжичка органично брашно и чаена лъжичка мед върху местата, където те са най-видими. Няма да изчезнат веднага, но със сигурност ще ви се струват една идея по-малки след няколко седмици, в които използвате този трик.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

5757

ЗА ЗЪБИТЕ: Измивайте ги веднъж седмично със сода за хляб, за да гарантирате белотата и блясъка им във всеки един възможен момент. 

ЗА ЛИЦЕТО: Масажирайте лицето си за поне 5 минути всяка вечер, след което приложете хидратираща маска. Масажът стимулира производството на колаген и кара кожата да бъде бляскава и сияйна! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ЗА КОСАТА: Ябълков оцет. Да, може да звучи странно и миризливо, но ще помогне на увредената и мръсна коса. Смесете равно количество оцет и вода и нанесете върху косата си след като сте я измили с шампоан. Оставете за няколко минути, преди да изплакнете с хладка вода.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

57

ЗА УСТНИТЕ: Направете си домашно натурално масло, което ще подхрани устните ви и мигновено ще ги направи по-хидратирани и сочни. Смесете равни количества кокосово масло, бадемово масло и масло от карите. Внимателно приложете сместа върху устните си с масажни движения. Това е балсамът, който определено си струва да носите навсякъде, особено през студените есенни и зимни дни.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA