Бионсе и Адел в дует? Да, моля!

Говори се, че двете талантливи изпълнителки ще обединят сили за предстоящия албум на Адел.

Димитър Андонов 08 януари 2021

От известно време насам се говори, че Адел обмисля сътрудничество с Бионсе за парче от дългоочаквания си четвърти студиен албум. Макар изпълнителката на Hello да не знае кога точно ще реализира новата си музикална компилация на пазара, замесени в нея се очертават да бъдат някои от големите имена в музикалната индустрия, в това число продуценти, композитори и текстописци.

Измежду предполагаемите партньори на Адел са носителката на "Грами" H.E.R., както и композиторът Джими Нейпс, който работи с мегазвездите Сам Смит и Stormzy.

Възможната колаборация с Бионсе обаче ни кара да бъдем истински развълнувани. Адел неведнъж е изразявала ясно любовта си към съпругата на Джей Зи. "Всеки, който ме познава, знае, че моят основен приоритет в живота, извън детето ми, е Бионсе", разкрива тя неотдавна.

Адел със сигурност е от онези хора, чийто глас трудно може да бъде сбъркан, това е и причината да очакваме нейното следващо голямо парче. "Албумът ще бъде готов, когато е готов. Всички сме в една и съща лодка, правим неща и изведнъж светът спира. Имаме музика, но все още работим", казва тя в отговор на въпрос от фен.

Приятелите на Адел разкриват, че тя определено "излива сърцето и душата си" в новия албум, тъй като намира музиката за "терапия" след края на брака си със Саймън Конецки. "Тя ще излее много от сърцето и душата си в този запис, всички чувства след развода." Ами, нямаме търпение да ги чуем.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X