Хонг Конг освободи Никол Кидман от карантина, вече има недоволни

Потребителите в Twitter не останаха впечатлени от изключението, направено специално за звездата от "Големите малки лъжи".

Димитър Андонов 20 август 2021

Към днешна дата Хонг Конг продължава да има едни от най-строгите карантинни правила на планетата, но очевидно не и когато си Никол Кидман.

Преди броени часове стана ясно, че носителката на "Оскар" е получила специално освобождаване, тъй като е в региона, за да снима поредица за Amazon Prime Video.

В официално изявление управата потвърди, че широко коментираният случай в социалните мрежи е изключение "с цел извършване на определена професионална работа, необходима за поддържането и развитието на икономиката на Хонг Конг".

Звездата е пристигнала с частен самолет от Сидни, като Австралия към момента е сред страните със "среден риск", което означава, че би трябвало тя да бъде под карантина за 14 дни.

Потребителите в Twitter категорично не останаха доволни от развитието на ситуацията, включвайки се с коментари за направеното изключение, но Никол е там, за да снима сериала "The Expatriates", базиран на роман от 2016 г., който разказва историята на три американки, установили живот в Хонг Конг.

Междувременно неотдавна стана ясно, че Кидман ще се завърне за третия сезон на "Големите малки лъжи", а новият ѝ сериал "Nine Perfect Strangers" дебютира в каталога на Hulu преди броени дни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X