"Големите малки лъжи" се завръща за трети сезон

Дамите от Монтерей много скоро отново ще се появят на малките ни екрани.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 октомври 2020

Завидният успех на "Големите малки лъжи" накара целия екип на хитовата продукция да преосмисли възможността за минисериал и да направи цял втори сезон, макар действието в романа на Лиан Мориарти да приключва с края на първи.

След като и продължението се оказа безпрецедентен успех, Никол Кидман най-накрая потвърди, че третият сезон на "Големите малки лъжи" е в процес на развитие. В свое ново интервю за подкаст на iHeart Radio Кидман разкри, че авторката на бестселъра работи по нова книга, която ще послужи като основа за сезон 3.

"Има една история, която е в развитие", споделя екранната Селест. "Всички от нашата група искаме да я разкажем. Създадохме ядро от идеи, които очакват да бъдат екранизирани." 

57

В интервю за Marie Claire по-рано този месец Кидман разкри, че целият екип на шоуто очаква с нетърпение работата по следващия му сезон. "С Рийз говорим или пишем веднъж седмично. Всички просто искаме да работим отново заедно. Писах и на Зоуи и Лора, и те участват."

"Финалът на сезон 2 беше задоволителен и катарзисен завършек на това изследване на последиците от емоционални и физически злоупотреби", казва още Кидман, която през юни отбеляза 53-тия си рожден ден. Очакваме да видим какво ще се случи и занапред!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA