Смразяващ "Писък" оглася кината съвсем скоро

Нова година – нова игра. Нов повод да се насочим към червените кресла.

Димитър Андонов 04 януари 2022

Искате ли да поиграем? На 14 януари хорър иконата Гоустфейс се завръща на голям екран с "Писък" – дългоочакваната нова част от едноименната емблематична поредица, която пренаписа правилата на слашър жанра и завинаги промени облика на съвременния хорър.

Филмът продължава историята на Сидни Прескот, но същевременно отваря поредицата и за новото поколение, което за първи път ще попадне под ножа на иконичния Гоустфейс.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГИЙЕРМО ДЕЛ ТОРО ЩЕ НИ РАЗХОДИ ИЗ "УЛИЦАТА НА КОШМАРИТЕ"

В специално видео зад кулисите изпълнителният продуцент Кевин Уилямсън, който наравно с легендарния жанров режисьор Уес Крейвън, е един от създателите на франчайза, споделя защо сега е най-точният момент за възраждането на "Писък".

Сценарият на филма е "наистина специален" и по изключително оригинален и страховит начин свързва историята и добре познатите иконични образи с новите герои в Уудсбъро.

Във видеото към Уилямсън се присъединяват и звездите на поредицата Нев Кембъл, Кортни Кокс и Дейвид Аркет, които заедно с част от новите актьорски попълнения разкриват допълнителни подробности за завръщането на Гоустфейс. Всички са единодушни, "Писък" предлага много нови и свежи елементи в перфектна комбинация с всичко, което направи първия филм толкова специален и обичан – вълнуваща история, мистерия, ужаси, сатира, мета коментар на жанра и редица попкултурни препратки.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: "ХАРИ ПОТЪР" СЕ ЗАВЪРНА

"Писък" със сигурност ще шокира зрителите и ще ги държи в напрежение до последния момент, защото крие множество изненади, които хората не очакват.

"Ужасът се завръща", от 14 януари само в кината и 4DX.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

X