Още днес може да спечелите "Билет до рая"

Не може да отречете, че всяко екзотично пътуване е по-вълнуващо, когато е в компанията на Джулия Робъртс и Джордж Клуни.

Димитър Андонов 16 септември 2022

Джулия Робъртс и Джордж Клуни ни отправят неустоимото предложение да ги придружим на пътешествие с романтичната комедия Билет до рая.

Холивудските икони (и наши вечни фаворити) се завръщат на големия екран и влизат в ролите на бивши съпруг и съпруга, които, меко казано, не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на обща цел - да провалят сватбата на дъщеря си.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РЕЗЕРВИРАМЕ "БИЛЕТ ДО РАЯ" С ДЖУЛИЯ РОБЪРТС И ДЖОРДЖ КЛУНИ

Когато Лили се запознава с местен младеж, тя ненадейно решава да се омъжи за него и е готова да загърби целия си досегашен живот и бъдещето си, в името на любовта. Само че родителите ѝ имат какво да кажат по въпроса - те са твърдо решени да ѝ попречат да повтори техните грешки. Дори това да означава преминаване на всякакви граници около приличието и здравия разум.

Дали обаче ще успеят да изпълнят пъкления си план преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов?

Включете се в играта с приятелите ни от Форум Филм България и може да спечелите двоен кинобилет за перфектното бягство от есенната реалност. Посетете официалния ни Instagram акаунт, открийте тематичния пост, изпълнете условията под него и стискайте палци късметът да е на ваша страна.

Крайният срок за участие е 20.09 включително, а победителите ще изтеглим и обявим след 10:00 ч. на 21.09.

Няма нужда да резервирате своя Билет до рая, той вече ви очаква в кината.

X