Резервираме "Билет до рая" с Джордж Клуни и Джулия Робъртс

Докъде сте готови да стигнете, за да попречите на детето си да повтори грешките ви?

Фотография: Форум Филм България

Тази есен, точно когато животът отново е влязъл в работен ритъм и всички тъгуват по безгрижието на лятото, Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще ни отправят неустоимото предложение да ги придружим на незабравимо пътешествие.

Къде ли? До гореща филмова дестинация, където се развива действието в забавната романтична комедия "Билет до рая".

Двамата влизат в ролята на бивши съпруг и съпруга, които, меко казано, не могат да се понасят, но са принудени да заровят томахавката в името на една обща цел – да провалят сватбата на дъщеря си.

Сюжетната линия звучи така. За да отпразнува завършването си с отличие от университета, Лили (Кейтлин Дивър), заедно с най-добрата си приятелка (Били Лорд), заминава на пътешествие в Бали. Когато младата жена се запознава с местен младеж, тя ненадейно решава да се омъжи за него и е готова да загърби целия си досегашен живот и бъдещето, в името на любовта. Но не и ако мама и тате (Робъртс и Клуни) имат какво да кажат по въпроса. Те са твърдо решени да попречат на Лили да повтори собствените им грешки и са готови да минат всякакви граници на приличие и здрав разум, само и само да предотвратят сватбата. Дали обаче ще успеят да изпълнят пъкления си план, преди да се избият взаимно? И възможно ли е под дима на бойното поле още да тлее любов?

Билет до рая

ОЩE ОТ GRAZIA: ПЕРФЕКТНИТЕ (НЕ)КЛИШИРАНИ КОМЕДИИ ЗА ВСЕКИ УИКЕНД

Първият трейлър на "Билет до рая" разкрива част от трогателната история, хумора, романтиката, забележителните и ужасно забавни актьорски превъплъщения на звездите, както и невероятно красивата природа на Австралия.

Не знаем за вас, но ние сме готови да резервираме своя "Билет до рая" - тази есен, само в кината.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA