Джулия Робъртс се завръща към романтичните комедии

"Не може да са минали 20 години, нали?", пита Хубавата жена на Холивуд, която ще ни изненада с цели две премиери.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2022

Вярно е, скоро не сме виждали Джулия Робъртс на големия екран, но това ще се промени съвсем скоро.

Въпреки че не е снимала филм от четири години и не е участвала в романтична комедия от над две десетилетия, Хубавата жена на Холивуд разкрива, че изобщо не е имала намерението да се оттегли от светлината на прожекторите.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ХУБАВАТА ЖЕНА С МНОГО УСПЕХИ И БЕЗ ЗВЕЗДА НА АЛЕЯТА НА СЛАВАТА

джулия робъртс

"Не го бях обмисляла. Търсех нещо, което ме интересува. И аз се изненадах колко бързо минават годините", споделя тя в ново интервю за The New York Times Magazine, а ние бързаме да уточним, че завръщането ѝ тази година ще се случи не с една, а с цели две големи роли.

"Хората тълкуват погрешно времето, в което не съм правила романтични комедии, мислейки, че не искам. Ако бях прочела нещо, което е на нивото на писане в "Нотинг Хил" или "Сватбата на най-добрия ми приятел", бих го направила, защото ще е безумно забавно", казва още Робъртс. "Не се беше случвало до този филм, който заснехме току-що".

Джулия има предвид комедията "Ticket to Paradise" и съвместното си партньорство с Джордж Клуни. "Казах си, че това ще сработи, в случай че е Джордж Клуни. Той мислеше същото", допълва тя за проекта, в който ще изиграе "притеснена майка", която по интересно стечение на обстоятелствата, трябва да пътува до Бали с бившия си съпруг.

джулия робъртс

Актрисата каза, че се гордее с решението си да остане вкъщи известно време и да поема по-малко ангажименти, за да прекарва повече време с любимите си хора.

"Не може да са минали 20 години, нали? Ако нещо ми се струваше достатъчно добро, щях да го направя. Но през последните 18 години имах и три деца. Това вдига летвата още повече, защото в уравнението влизат работния график на съпруга ми, училището, лятната ваканция, не само моето желание."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПРАВИЛАТА, НА КОИТО ДЖУЛИЯ РОБЪРТС РАЗЧИТА ЗА НЕОТРАЗИМИЯ СИ ВЪНШЕН ВИД

джулия робъртс

В отговор на въпроса дали е лесно да се завърне към идиличните комедийни образи, тя отговаря: "Добрата новина е, че да. Обичам да се смея и да съм забавна. Удоволствие е, а и мина много време."

И докато премиерата на "Ticket to Paradise" е насрочена чак за 21-ви октомври, още на 24-и този месец ще можем да гледаме Джулия в сериала "Gaslit".

За поредицата тя ще се превъплъти в Марта Мичъл - ексцентричната, бъбрива съпруга на главния прокурор Джон Мичъл (изигран от Шон Пен), който обвинява Никсън за участието му в аферата "Уотъргейт". Да, ролята звучи мрачна, но тя обещава да видим харизмата, която познаваме. И обожаваме.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA