Джулия Робъртс на 53: Хубавата жена с много успехи и без звезда на Алеята на славата

Каквото и да кажем за Джулия Робъртс, просто ще бъде недостатъчно. Честит рожден ден на истинската "хубава жена" на Холивуд!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2020

За много малко знаменитости в Холивуд можем да кажем, че нямат нужда от никакво представяне, излишни словоизлияния и възхвали, защото името им говори само за тях. Джулия Робъртс не само категорично намира място измежду тези известни личности, но има и специално такова в сърцата на милиона хора по цял свят, без значение дали заради участието си в "Хубава жена", "Ерин Брокович", "Нотинг Хил" или "Яж, моли се и обичай".

Простата истина е следната - убедени сме, че сте гледали тези филми, при това доста повече от един път. Предполагаме, че широката усмивка на Джулия, която не позволява годините да предопределят нейния успех или отношение към живота, със сигурност ви е накарала да го направите.

Родителите на актрисата, която днес става на 53, са актьори и драматурзи, но не това е пътят, който тя избира за себе си, поне в ранна детска възраст. Като млада, Джулия свири на кланирет в училищния оркестър и мечтае да стане ветеринар. След като завършва гимназия, заминава за Ню Йорк, където започва кариера като актриса и бързо се записва в модна агенция и на курс по актьорско майсторство.

Останалото, съвсем спокойно можем да кажем, е история. При това каква! След няколко малки телевизионни и филмови роли, Робъртс се появява в "Стоманени магнолии", заради който получава първата си номинация от филмовата академия в категория „Най-добра поддържаща женска роля" и печели „Златен глобус" в същата такава.

За времето след "Хубава жена" няма нужда да говорим, защото и вие сте били част от него и сте проследили звездния път, превърнал я в една от най-известните актриси в световен мащаб. Тя бързо се нарежда в списъка и с най-скъпоплатените жени в бранша, пет пъти е избирана от списание за People за най-красивия човек в света, а въпреки известността си, и до днес няма звезда на холивудската Алея на славата.

Миналата година се появи информация, че това ще се случи в рамките на 2020-а, но имайки предвид ситуацията в световен мащаб, вероятно ще трябва да почака за това признание, което се предполагала, че тя е отказвала неведнъж. Просто защото не го смята за необходимо свидетелство за успеха на работата си. Все пак булевард "Холивуд" е мястото, където тя се разхождаше още в "Хубава жена". 

Тайната за естествена красота и свежо излъчване ли? Оптимизъм и чувство за хумор. "Това са двете тайни на красивия външен вид. Открийте и щастието, изразете го ясно. Тогава няма как да не сте хубави", споделя самата Джулия в интервю преди години. В галерията по-горе ние сме събрали част от любимите си моменти и ги използваме, за да ѝ пожелаем да не спира да прави това, което и досега, поне още 53 години!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA