10 last-minute грим визии за бляскава вечер

Оставете макиажът да поеме главната роля. Вие само приемайте комплиментите за избора си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 декември 2022

Фотография: Pexels

Каквото и да е отношението ви към новогодишната вечер, тя наистина носи някак различен заряд. Така де, все пак идват цели съвсем нови 12 месеца, които се надяваме да бъдат по-бляскави и приятни от току-що изпратените такива. Как вие ще прекарате последните мигове от 2022 г.? Семпло или пищно? С рокля или по пижама? Няма значение, вижте тези десет страхотни грим предложения. Моля.

ОСОБЕНО ИЗИСКАН КОНТУР 

Тази година доста професионалисти и аматьори в TikTok се насочиха към контурирането. Направете го и вие в последните моменти на 2021 г. Нанесете руж върху бузите и скулите. Довършете с ярко червило и нюанс сенки в същата гама.

ЗЕЛЕНАТА ОЧНА ЛИНИЯ НЕ ВИ ПРАВИ ГРИНЧ

Напоследък виждате все по-често смарагдовото зелено и, напълно естествено, гримът няма как да направи изключение. Както казва самата Ашли Греъм в описанието под поста, единственото по-секси от тази glamorous визия е да знаеш как се пише "glamorous".

БЛЯСЪКЪТ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ НА МОДА

Този почти wet вариант е решение, което изисква внимание и отдаденост, но ако подберете правилните продукти, включително такива за "освежаване" през вечерта, ще изглеждате като наистина прекарали дни пред огледалото. А вие ще сте били там само за 30 минути.

ЦВЕТНИ НОКТИ, ЦВЕТЕН ГРИМ, ЦВЕТНО АЗ

Може да ви се струва too much, но пък със сигурност няма шанс да не получите внимание. Оцветете ноктите в ярък пастелен нюанс, изберете смел розов такъв за очите, а устните оставете в неутралната гама, за да може все пак да сте секси, а не готови за цирково представление.

РОЗОВО + ЛИЛАВО = ВНЛ

Подчертайте устните си с бляскав розов гланц, който прави устните големи и неустоими. За очите се насочете към светлите вариации на лилавото. Вярно, че Луси Хейл е повече от прекрасна, но и вие ще сте се справите. Преметнете косата си на една страна и изберете атрактивна обица. Една.

НИЩО, НО НЕЩО

Ако не сте от най-верните привърженици на експериментите с грима и грима като цяло, оставете Хейли Стайнфелд да ви покаже правилния път. Бежови сенки с малко по-светло бежово за устните и минимално количество фон дьо тен. Сложете бляскави обици за онзи extravaganza вайб.

ЧЕРНОТО Е ПЛАШЕЩО? МАЛКО, НО ОПИТАЙТЕ

Разбираме, че тъмночерните нюанси в грим палитрите плашат и не са за всяко око. Факт е обаче, че ако ще носите драматизъм на някое парти, по-добре е да бъде под такава форма. Съветваме да се доверите на професионалист или на най-добрата си приятелка.

НЕКА ОЧИТЕ ДА ВОДЯТ

Изберете фон дьо тен, който е дори една гама по-надолу от вашия традиционен избор. Не претоварвайте устните с излишни матирани червила, сложете гланц. И направете като Джиджи Хадид - върху клепачите положете толкова много блясък, колкото само вие можете.

МНОГО ЦВЕТОВЕ, МНОГО ГОЛЯМ ЕФЕКТ

Вярно, че бежово, синьо, лилаво и черно не вървят ръка за ръка с традиционните разбирания, но е празник, така че go hard or go home. Вдигнете косата във висок кок и превърнете фибите в акцент. Не сте го правили от тържеството в 4 клас, знаем, сега е вашият момент.

НОСЕТЕ СВЕТЛИНА. БУКВАЛНО!

Най-доброто за най-накрая. И буквално, и преносно. Първо, защото вдъхновението идва от Дуа Липа. Второ, защото изглежда толкова неустоимо. Нека блясъкът и светлината ви водят. В крайна сметка няма да ви е необходимо нищо друго.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA