Съпругът на Бритни Спиърс даде подробности за психичното й здраве

"Тя има своя глас и е свободна жена", заяви Сам Асгари.

Гергана Димитрова 13 декември 2022

Съпругът на Бритни Спиърс, Сам Асгари, наруши мълчанието си на фона на опасенията на феновете за нейното здраве.

Актьорът и модел отговори на въпроси относно изтриването на профила ѝ в Instagram, отсъствието ѝ от публични събития и странните последни публикации.

"Социалните мрежи могат да бъдат травматизиращи. Понякога е добре да си вземете почивка", споделя Асгари. "Тя има своя глас и е свободна жена."

Феновете забелязаха, че Спиърс деактивира акаунта си в Instagram след поредица от привидно произволни публикации за двамата си сина и сестра си Джейми Лин Спиърс.

Сам също така каза, че причината да не споделя много снимки на половинката си в своя Instagram е, че „уважавам нейната поверителност и я защитавам по всяко време... От уважение към личното ѝ пространство, не публикувам нейни снимки и винаги моля за разрешение, ако искам да го направя."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЕЦАТА НА БРИТНИ СПИЪРС НЕ СА СЪГЛАСНИ С НЕЙНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА

Говорейки за това защо Бритни не посещава събития на червения килим, особено с него, той каза, че изпълнителката на „Toxic" след толкова години не изпитва удоволствие. Особено след като години наред е била принудена да бъде под светлините на прожекторите.

„В моята работа трябва да присъствам на много събития и за мен винаги е чест, ако тя се присъедини, но за нея тези неща не са забавни, а пълни със стрес", пише той. „Особено след като прави тези неща от 8-годишна възраст и е била на върха винаги, когато е присъствала."

Докато феновете непрекъснато питат за здравето на любимата си певица в социалните медии, съпругът ѝ ги помоли просто да уважават личния ѝ живот и да спрат да правят предположения.

„Винаги съм уважавал и подкрепял това да пази личния си живот в тайна. Моля ви, да направите същото", каза той. „Защото понякога прекомерната защита може да причини повече стрес и щети."

X