Децата на Бритни Спиърс не са съгласни с нейната гледна точка

Джейдън Джеймс обясни защо двамата с Шон Престън не присъстваха на сватбата през юни.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 06 септември 2022

Когато синовете на Бритни Спиърс не присъстваха на сватбата ѝ със Сам Асгари през юни, таблоидите изведоха на преден план различни спекулации, но сега имаме потвърджение от първа ръка.

В ново интервю за The Daily Mail по-големият наследник на певицата разказва как двамата са стигнали до решението да не присъстват на специалния ден.

"По онова време просто не беше добър момент. Не казвам, че не съм щастлив за нея", казва Джейдън Джеймс в общо интервю с баща си Кевин Федърлайн. "Наистина се радвам за тях, но тя не покани цялото семейство и ако щяхме да сме само аз и Престън, просто не виждам как ситуацията щеше да е добра за всички."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС С НОВИ ШОКИРАЩИ ПРИЗНАНИЯ: "ТЕ БУКВАЛНО МЕ УБИХА"

Джейдън коментира открито и раздора между поп звездата и семейството ѝ, позовавайки се директно на ситуацията с #FreeBritney и бащата на Спиърс.

"Отначало той просто се опитваше да бъде като всеки баща, оставяйки дъщеря си да преследва мечтата да стане суперзвезда, но мисля, че попечителството продължи твърде дълго. Вероятно затова майка ми беше много ядосана от цялата ситуация. Защото работеше твърде дълго – аз лично смятам, че беше така. Трябваше да си вземе почивка и да се отпусне", казва той.

След това Джейдън заяви, че дядо му "не заслужава цялата омраза, която получава" и че въпреки твърденията на Бритни, той не намира семейството на музикалната икона за "манипулативно".

sdfgh

"Те не са лоши хора. Знаят през какво преминаваме. Просто искат да бдят над нас. Научиха ни как да се справяме с нещата", добавя още Джейдън.

Часове след публикуването на въпросното интервю, Бритни използва официалния си Instagram акаунт, за да изпрати на сина си "цялата любов на света". "Любовта към децата ми няма граници и дълбоко ме натъжава да знам, че не отговарям на очакванията му за майка. Може би един ден можем да се срещнем лице в лице и ще говорим за това открито!"

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС И САМ АСГАРИ ВЕЧЕ СА СЪПРУГ И СЪПРУГА

Обяснявайки какво точно се е наложило да преживее в последните години, Спиърс добави: "Ужасно е да видиш, че баща ти е лицемер - казва, че медиите са ужасни, но въпреки това им говори лични неща".

След като призова сина си да се "погледне в огледалото", изпълнителката на "Criminal" заяви, че ако Джейдън не може да осъзнае цялата ситуация, значи тя категорично се е провалила като майка.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA