Бритни Спиърс потвърди, че ще разкаже цялата истина в мемоар

Музикалната сензация сподели може би най-откровения си IG пост до този момент, но няколко минути по-късно го изтри.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 април 2022

Още в края на февруари стана ясно, че Бритни Спиърс подготвя мемоар, в който ще разкаже абсолютно всичко от последните 13 години.

Макар все още да няма допълнителни подробности по темата, музикалната сензация използва вниманието на многомилионната си аудитория в Instagram (след завръщането в платформата) и потвърди, че цялата истина за нейното попечителство и движението #FreeBritney ще излезе наяве.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЩЕ СЕ КАЧИ ЛИ БРИТНИ ОТНОВО НА СЦЕНАТА?

"Доколкото разбирам, за повечето е объркващо... защо да говоря СЕГА?? Е, в момента пиша книга и тъй като всъщност целият процес е по-скоро терапевтичен, а и е трудно да споменавам минали събития в живота си, всъщност никога не съм успявала да се изразя открито", споделя тя под вече изтрита публикация.

"Мога само да си представя колко детински звуча", продължава тя. "Но бях изключително млада, когато се случиха всички тези събития. Занимавам се с тях сега. Сигурна съм, че изглежда без значение за повечето хора, и съм напълно наясно с това."

Изпълнителката на "Till The World Ends" потвърди, че ще използва "интелектуален подход", подобен на този на Джъстин Тимбърлейк, който се извини на нея и Джанет Джаксън. "Въпреки че никога не е бил тормозен или заплашван от семейството си, той се възползва от възможността да се извини 20 години по-късно. Времето е ВСИЧКО!!! Както и да е, просто исках да ви уведомя, че ми пука!!"

Веднага след това Бритни обърна внимание на продължаващата битка с членовете на семейството си. "Майка ми и сестра ми също използваха "интелектуалния подход", като написаха свои книги, а междувременно аз не можех да си взема чаша кафе, нито да карам колата си. Не съм от типа хора, които водят НЕУДОБНИ РАЗГОВОРИ, просто защото това е НЕУВАЖИТЕЛНО, но хайде наистина ДА ГОВОРИМ ЗА ТОВА!!!"

бритни спиърс

Причината тя да разказва всичко това, още преди излизането на автобиографичната книга, е фактът, че мълчанието досега е било достатъчно.

"Каквото и да казвах, винаги се гледаше отвисоко. С течение на времето правомощията на моите попечители бяха буквално невероятни. Да, охраната, ръководството и главно баща ми, който НИКОГА НЕ беше СВОБОДЕН. Всички се чувстваха като в КУЛТ!!! Едва сега виждам алчността и завистта на хората, както и щетите, които властта може да нанесе", допълва Спиърс, давайки конкретен пример за истинността на думите си.

"Когато бях в Луизиана по време на COVID-19, отидох в Target, за да взема нещо от магазина. Когато най-накрая стигнах там, една дама и баща ми ми казаха, че не мога да сляза от колата. Охраната ми слезе, а аз ги ЧАКАХ!!! Влизат стотици деца и възрастни!!! Никога не съм се чувствала като по-голямо нищо в живота си. Разбира се, че те казват, че никога не са го правили, защото вече са забравили!!! За съжаление, хора, аз НЕ ЗАБРАВЯМ!!! И съм тук, за да напомня какво ДА НЕ ПРАВИМ, както семейството ми направи с мен. За да може да бъдем по-добри за следващото поколение."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: БРИТНИ СПИЪРС ЗА ФАЛШИВАТА ПОДКРЕПА: "МОЛЯ, СПРЕТЕ"

Финалът на иначе дългия, но изключително откровен пост, включваше директно позоваване на Джейми Лин, която по-рано тази година издаде книгата си "Things I Should Have Said".

"Толкова съжалявам, ако съм обидила някого при писането на тези истории. Но както сестра ми може законно да споменава името ми в книгата си над 200 пъти, да плаче по телевизията и да получава искрено съчувствие, така и аз имам правото да споделя няколко абзаца в Instagram."

Вече сме убедени, че излизането на книгата ще бъде повече от просто голямо събитие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA