Бритни Спиърс: "Извинявам се, че се преструвах"

След умопомрачителното съдебно заседание миналата седмица, изпълнителката коментира живота си в социалните мрежи.

В първата си social media публикация след експлозивното съдебно заседание миналата седмица, Бритни Спиърс се извини за преструването през последните две години.

"Обръщам внимание на това, защото не искам хората да мислят, че животът ми е перфектен, защото определено не е. Изобщо. И ако сте чели нещо за мен в новините тази седмица, то със сигурност го знаете", споделя изпълнителката на Till The World Ends в официалния си Instagram акаунт.

"Извинявам се, че се преструвах. Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва, но, честно казано, кой не иска да представи профила си в забавна светлина", казва тя, допълвайки, че цялото това нещо ѝ е "помогнало" да се справи и да заяви своето "присъствие, без значение какво се случваше".

Миналата седмица, на поредното заседание във връзка със законовото попечителство върху парите, професионалния и личния си живот, Бритни направи поредица от шокиращи признания. "В момента в тялото ми има спирала, която не ми позволява да имам бебе и настойниците ми не ме оставят да отида на лекар, за да я извадя. Искам да мога да се оженя и да си направя бебе. Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва. Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг."

"Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя", разкрива още Спиърс, а ние се надяваме отвратителната история съвсем скоро да получи своя happy end.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA