Бритни Спиърс проговори: "Чувствам се измъчена, изоставена и сама"

Музикалната сензация влезе в съдебната зала, за да разкаже своята история. Дано получи справедливост!

23 юни бе особено чакан ден от всички фенове на Бритни Спиърс, тъй като неотдавна стана ясно, че точно тогава певицата ще се изправи пред съда във връзка с дългогодишното попечителство, назначено ѝ след случилото се през 2007 г.

Запознати сте с драмата, по един или друг начин, но очевидно нещата преминават на съвсем друго ниво, тъй като контролът върху живота на певицата преминава и върху нейното тяло.

"В момента в тялото ми има спирала, която не ми позволява да имам бебе и настойниците ми не ме оставят да отида на лекар, за да я извадя. Искам да мога да се оженя и да си направя бебе", казва Спиърс по време на изслушването, подчертавайки, че при сегашното споразумение не ѝ е позволено да се вижда с приятели, да сключва брак или създава семейство.

"Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва", разкрива още тя, откровено споделяйки, че екипът ѝ ще направи забележка, ако реши да говори още, въпреки че има какво. "Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг."

Въпреки че Спиърс настоява нейните фенове да знаят какво се е случило на процеса, представител от екипа ѝ поисква нейната медицинска история и важните подробности да бъдат запечатани.

Съдията по делото коментира, че е изключително смела постъпка от страна на музикалната звезда да сподели своята история и я увери, че ще работи спрямо нейните изисквания за по-голям контрол над собствения ѝ живот.

"Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя", завършва Бритни, а ние за пореден път оставаме изумени от милионите нелогични и несправедливи случвания в света. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA