Бритни Спиърс продължава битката в съда

Изпълнителката на I Wanna Go ще се яви лично на изслушването за съдебното попечителство върху парите си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 април 2021

След месеци спекулации и завоалирани изказвания по темата, изглежда, че Бритни Спиърс е готова да говори.

Според The ​​New York Times, емблематичната музикална сензация е поискала да говори лично пред съда на предстоящото изслушване във връзка със законното попечителство върху парите и творчеството ѝ, което е в ръцете на баща ѝ Джейми още от 2008 г. 

Източници, близки до певицата, подчертават, че тя е заявила пред съдебния си екип нуждата еднолично да се обърне към представителите на властта, за да "ускори процедурата" още на 23 юни.

Спиърс получи лавина от подкрепа по-рано тази година след излизането на документалния филм "Framing Britney Spears", който разглежда в подробности живота ѝ под светлината на прожекторите.

Въпреки че не е гледала лентата, Бритни не крие, че е останала "смутена". "Най-вече от светлината, в която ме представят. Плаках две седмици. Все още плача понякога. През целия си живот съм излагана на показ. Изисква се много сила, за да видите тази уязвимост. Винаги съм била осъждана, обиждана и смущавана. Това продължава и до днес. Светът се върти, а ние се движим напред. Нека не забравяме, че все още сме чувствителни и крехки."

Обещаваме да следим подробностите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA