Бритни Спиърс наруши мълчанието си, коментира новия документален филм

Връзката на изпълнителката и нейния приятел определено издържа изпитанията на времето. За колко дълго обаче?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 февруари 2021

Преди няколко дни всички започнаха да говорят за новия документален филм, посветен на живота на Бритни Спиърс. Проектът на Hulu разследва в подробности битката за попечителство срещу бащата на певицата и всички трудни моменти в живота ѝ след онзи от 2007 г. 

И докато десетки знаменитости използваха влиянието си в социалните мрежи, за да поставят Спиърс под светлината на прожекторите и да изразят подкрепата си, самата тя реши да проговори.

"Всеки човек има своята история и възприема тази на другите хора", казва тя в нов туит. "Всички имаме толкова много различни, ярки, красиви представи! Не забравяйте, че каквото и да си мислим, че знаем за живота на даден човек, то е нищо в сравнение с действителността зад обектива".

Разбира се, тя не споменава конкретно поводът за този свой пост, но е повече от ясно, че има предвид въпросното телевизионно решение.

Само преди няколко дни приятелят на Спиърс - Сам Асгари, също реши да наруши мълчанието си по въпроса със семейните отношения. "Важно е хората да разберат, че изпитвам нулево уважение към някой, който се опитва да контролира връзката ни и непрекъснато ни хвърля препятствия", разкрива той в Instagram story преди дни.

"Според мен Джейми (бащата на Бритни - бел.ред.) е пълна глупост. Няма да навлизам в подробности, защото винаги съм уважавал неприкосновеността на личния ни живот, но в същото време не съм дошъл в тази страна, за да не мога да изразя своето мнение и свобода."

Фитнес треньорът споделя, че никога не е искал друго за Бритни, "освен да следва мечтите си и да създава бъдещето, което иска и заслужава". Тогава той разкри, че двамата оценяват цялата любов и подкрепа от нейните почитатели навсякъде по света.

Въпреки че Спиърс не споменава цялата битка в социалните мрежи, в правните документи тя изразява огромната благодарност към своите фенове. Съдът в Лос Анджелис отхвърли скорошно нейно искане за отстраняване на попечителството, а следващото съдебно заседание е насрочено за днес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA