Бритни Спиърс - просто себе си, без значение какво мислят другите

"Понякога е хубаво да не се стараете толкова и да събаряте стените си от време на време. Необходими са много сили за това!"

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 октомври 2020

Напоследък публикациите на Бритни Спиърс в Instagram са всичко друго, но не и показващи бляскавата страна на нещата. В нов пост суперзвездата разкрива несигурността си и сподели рядка снимка, на която носи очила вместо обичайната си тъмна очна линия.

"Instagram срещу реалност!!!!", гласи описанието под фотографията, с която тя коментира как е страхотно, когато "не се опитва толкова много" и от време на време просто оставя "стените си".

https://www.instagram.com/p/CF-dI2kgUqX/

"Исках да ви покажа как изглеждам наистина всеки ден", казва усмихнатата изпълнителка на I Wanna Go. "Мога да стана несигурна, когато ме снимат, а аз не съм подготвена. Затова винаги влагам много усилия във външния си вид, но знаете, че понякога е хубаво да не се стараете толкова и да събаряте стените си от време на време. Необходими са много сили за това!"

Няколко часа по-късно обаче звездата сподели друга снимка, на която е в пълния си блясък. "Знам, знам... аз в парти рокля изглежда някак нечувано, но не съм сигурна за какво ставаше дума."

https://www.instagram.com/p/CF-mVFKgSrj/

Напоследък Instagram-ът на Спиърс е под лупа. Сценаристът Кели Оксфорд нарече съдържанието ѝ "страшно", а приятелят ѝ Сам Асгари не пропусна да отговори. "Какво толкова страшно има в това, че най-голямата суперзвезда в света е самата себе си (автентична, забавна, смирена), без да се интересува какво мислят другите", пише той. "Имаме нужда от повече хора като нея."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA