Бритни Спиърс не е гледала документалния филм за живота си, но...

"Винаги съм била осъждана, обиждана и смущавана. Това продължава и до днес", разкрива Бритни.

Когато документалният филм на Hulu за живота на Бритни Спиърс се появи през февруари, в рамките на следващите няколко дни точно той бе основната тема на разговор под светлината на прожекторите.

Лентата, която разглежда в подробности възхода и падението на музикалната суперзвезда, накара още повече хора да съчувстват на Бритни, особено след като стана ясно, че попечителството върху сметките и правата ѝ трудно може да бъде взето от ръцете на нейния баща.

И въпреки че не коментира темата директно досега, вчера Спиърс реши да го направи. "Не съм гледала документалния филм, но това, което видях от него ме остави смутена. Най-вече от светлината, в която ме представят. Плаках две седмици. Все още плача понякога", разкрива тя в своя официален Instagram акаунт.

Своеобразното изявление на Бритни бе придружено от видео, в описанието под което тя споделя, че "през целия си живот съм излагана на показ. Изисква се много сила, за да видите тази уязвимост. Винаги съм била осъждана, обиждана и смущавана. Това продължава и до днес."

"Светът се върти, а ние се движим напред. Нека не забравяме, че все още сме чувствителни и крехки", завършва поста Спиърс.

Нейни близки приятели коментират, че след цялата истерия около документалната лента, тя намира утеха в танците и макар да не го споменава публично, наистина оценява подкрепата на многобройните си почитатели.

"Бритни е обмисляла да говори за миналото си, най-вече защото не смята, че другите трябва да разказват нейната история. Винаги мразеше да дава интервюта, но ако някога предприеме тази стъпка, Опра вероятно ще бъде първият ѝ избор", разкриха неотдавна нейни приближени, уточнявайки, че тя има определен набор от условия, за да се съгласи на разговор. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA