Новият документален филм за живота на Бритни Спиърс накара хората да говорят

Десетки знаменитости подкрепиха движението #FreeBritney, а нейните подвизи в съда продължават на 11 февруари.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 февруари 2021

Напоследък животът на Бритни Спиърс представлява особен интерес за таблоидите и нейните почитатели, които непрекъснато изразяват загрижеността си за певицата. Макар тя да увери всички, че се чувства повече от добре, милиони изразиха подкрепата си след премиерата на новия документален филм "Framing Britney Spears".

Лентата на Hulu анализира в подробности битката на Спиърс за попечителство върху парите и музиката си, която продължава вече 12 години под ръководството на баща ѝ, разполагащ със законното право да взема решения вместо нея.

Тези дни движението #FreeBritney бе подкрепено от Сара Джесика Паркър, Кейси Масгрейвс и Майли Сайръс, като те не пропуснаха шанса да демонстрират любовта си към певицата след пускането на изненадващия филм. 

В допълнение на фокуса върху попечителството, продукцията проследява възхода на Спиърс от таланта на малкия град до голямата суперзвезда, в крайна сметка превърнала се в мишена за жълтата култура. 90-минутната лента съдържа много архивни кадри от ранни интервюта на Бритни, в които тя коментира тялото си, връзките си и дори девствеността си.

Преди проблемите с психичното здраве на певицата да се превърнат в публично достояние, самата тя многократно бе част от първите страници на ежедневниците, особено след *онзи* инцидент от 2007 г., удрянето на папараци с чадър и многократните хоспитализации. 

Екипът на документалния филм споделя, че е бил направен опит за установяване на връзка с Бритни, но не е ясно дали тя е получила въпросните запитвания, тъй като родителите ѝ, сестра ѝ и адвокатите не са коментирали абсолютно нищо след излизането на филма.

Въпреки че Спиърс не споменава цялата битка в социалните мрежи, в правните документи тя изразява огромната благодарност за подкрепата на феновете си. Съдът в Лос Анджелис отхвърли скорошно нейно искане за отстраняване на попечителството, а следващото съдебно заседание е насрочено за 11 февруари. #FreeBritney!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA