Бритни Спиърс уверява феновете си, че е повече от "добре"

Въпреки странните и нелогични постове в социалните мрежи, певицата се завърна, за да каже, че никога не е била по-щастлива.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 ноември 2020

Бритни Спиърс иска феновете ѝ да знаят, че тя се справя "добре". Изпълнителката на "... Baby One More Time" се завърна в социалните мрежи след двуседмична почивка, за да сподели повече за състоянието си в момента. 

"Здравейте. Така, знам, че има много коментари и много хора, които казват много различни неща за мен, но просто искам да ви уведомя, че съм добре", казва 38-годишната звезда във видеото. "Не съм била по-щастлива в живота си, изпращам на всички вас много молитви, добри пожелания и много любов".

Въпреки че тя не коментира директно движението #FreeBritney, което призовава освобождаването ѝ от влиянието на семейството, феновете на певицата запълниха последните няколко публикации с коментари относно нейното психично здраве и безопасност, твърдейки, че някои от постовете просто не изглеждат "нормални".

Ще си позволим да цитираме коментар, който е напълно логично обяснение на случващото се - "Виждали ли сте 5 милиарда коментара с молба към някого да каже, че е добре?" Така и предполагахме...

Бритни Спиърс

Миналата седмица по-малката сестра на Спиърс Джейми Лин заяви пред Good Morning America, че Бритни се опитва да "остане позитивна" на фона на пандемията. "Тя се справя точно като всички нас. Опитва се да извади най-доброто и да остане позитивно настроена в това изключително предизвикателно време."

Новият видеоклип идва в разгара на битката за попечителство над работата и парите на Бритни, което съдът въвежда след нервния ѝ срив от 2008 г. Източници, близки до певицата коментират, че тя може и да е добре, но не е в неин интерес да се откаже от тази мярка, тъй като "и до днес няма способността да подписва документи и да взема решения за себе си." Ние просто се надяваме наистина да се чувства добре, защото, честно казано, не изглежда да е така.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA