Бритни Спиърс е готова да поеме пълен контрол над живота си

Певицата, която вчера отбеляза 39-ия си рожден ден, признава, че се надява 2021-ва да бъде по-добра. Ние също, Бритни, ние също.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2020

Въпреки че Бритни Спиърс се справя с поредица от неуспехи по отношение на попечителството върху творчеството и парите си, към този момент ръководено от баща ѝ, поп звездата се надява, че новата година ще донесе положителна промяна. 

Бритни, която отпразнува 39-ия си рожден ден вчера, все още е твърдо решена да се бори за контрола върху живота си и участва активно в съдебна битка за попечителството, назначено след нейния тотален breakdown през 2007 г.

"Бритни имаше трудна година. Въпреки че оценява това, което баща ѝ е направил за нея в миналото, тя чувства, че е готова да поеме по-голям контрол над финансите и здравеопазването си и това е безкрайна борба", споделя източник, близък до певицата. "Развълнувана от навършването на 39 години и смята, че тази година ще бъде различна за нея."

Певицата използва официалния си Instagram акаунт, за да сподели поредица сладки селфита с приятеля си Сам Асгари, изразявайки вълнението си от празника, който ще посрещнат с пътуване до Хаваите. "Тя се справя с цялата правна драма, като остава позитивна и се фокусира върху поддържането на график всеки ден, което винаги е било полезно за нейното състояние на духа", казват още нейни приятели, подчертавайки, че тя прекарва часове във фитнеса и е щастлива от напредъка си. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA