И Бритни Спиърс обмисля да разкаже историята си пред Опра

Изпълнителката на I Wanna Go се чувства готова да сподели своята страна на историята, при това много скоро.

След всичко преживяно (и изговорено напоследък), изглежда, че Бритни Спиърс е готова да разкаже своята страна на историята.

Източници, близки до певицата, споделят, че публичните реакции около излизането на документалния филм "Framing Britney Spears" са вдъхновили певицата да разкаже всички публични подробности около живота си, вероятно с Опра Уинфри - майсторът на ексклузивните и гръмки интервюта.

"Бритни е обмисляла да говори за миналото си, най-вече защото не смята, че другите трябва да разказват нейната история. Винаги мразеше да дава интервюта, но ако някога предприеме тази стъпка, Опра вероятно ще бъде първият ѝ избор", разкриват нейни приближени, уточнявайки, че тя има определен набор от условия, за да се съгласи на разговор.

Напоследък певицата е много по-щастлива и близките ѝ усещат, че е така заради голямото количество подкрепа, получена от страна на феновете. "Въпреки че не е успяла да направи промяна в статута на попечителството си, тя се чувства далеч по-разбрана, виждайки милионите съобщения в социалните мрежи."

Няколко дни след излизането на скандалната лента, Спиърс казва, че "Всеки човек има своята история и възприема тази на другите хора. Всички имаме толкова много различни, ярки, красиви представи! Не забравяйте, че каквото и да си мислим, че знаем за живота на даден човек, то е нищо в сравнение с действителността зад обектива".

Дали е готова да застане пред обектива?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA