Бритни Спиърс: "Да, напълно добре съм"

Музикалната суперзвезда държи да каже на последователите си, че всичко в живота ѝ е наред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 април 2021

Още с излизането на документалния филм за живота на Бритни Спиърс по-рано тази година, всички фенове на певицата започнаха да изразяват притеснението си за нейното благосъстояние.

Изпълнителката на I Wanna Go няколко пъти успокои всички и държи да го направи още веднъж. "Да, напълно добре съм. Изключително щастлива - имам прекрасен дом и красиви деца. В момента почивам и просто се наслаждавам на живота", коментира тя в описанието под ново Instagram видео, без обаче да даде отговор защо публикуваше снимки на червени хладилници напоследък.

Наскоро Бритни провокира и лавина от спекулации, след като нейният бивш гримьор заяви, че тя не пише описанията към кадрите си в социалните мрежи. "Изобщо не говоря с него. Сама пиша постовете си. Не съм сигурна с кого е говорил, но със сигурност не е с мен", споделя тя по темата тогава.

И въпреки че не е гледала филма за живота си, Спиърс не крие, че е останала "смутена". "Най-вече от светлината, в която ме представят. Плаках две седмици. Все още плача понякога. През целия си живот съм излагана на показ. Изисква се много сила, за да видите тази уязвимост. Винаги съм била осъждана, обиждана и смущавана. Това продължава и до днес. Светът се върти, а ние се движим напред. Нека не забравяме, че все още сме чувствителни и крехки."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA