Пише ли Бритни Спиърс сама описанията си в Instagram?

Оказа се, че съществуват поводи за съмнение. И въпреки че Бритни има отговор, немалко хора продължават с теориите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 април 2021

Скандалният документален филм за живота на Бритни Спиърс постави акцент върху медийния контрол, сексизма и възприятието спрямо изпълнителката на Till The World Ends.

Цялата ситуация предизвика сериозна лавина от коментари, а бившият гримьор на певицата Били Брасфийлд обяви, че тя е под контрола на семейството си до такава степен, че дори не пише собствените си описания под постовете в Instagram.

Той разкрива това в отговор на твърдения, че самата тя му е признала за липсата на контрол "върху описанията си в Instagram. Съдържанието е ТЯ, но думите не са истински. Веднага разбрах." Спиърс отговори веднага, че "Изобщо не говоря с него. Сама пиша постовете си. Не съм сигурна с кого е говорил, но със сигурност не е с мен."

"Не съм гледала документалния филм, но това, което видях от него ме остави смутена. Най-вече от светлината, в която ме представят. Плаках две седмици. Все още плача понякога", разкрива тя за филма съвсем наскоро.

Своеобразното изявление на Бритни бе придружено от видео, в описанието под което тя споделя, че "през целия си живот съм излагана на показ. Изисква се много сила, за да видите тази уязвимост. Винаги съм била осъждана, обиждана и смущавана. Това продължава и до днес."

Нейни близки приятели коментират, че след цялата истерия около документалната лента, тя намира утеха в танците и макар да не го споменава публично, наистина оценява подкрепата на многобройните си почитатели.

"Бритни е обмисляла да говори за миналото си, най-вече защото не смята, че другите трябва да разказват нейната история. Винаги мразеше да дава интервюта, но ако някога предприеме тази стъпка, Опра вероятно ще бъде първият ѝ избор", разкриха неотдавна нейни приближени, уточнявайки, че тя има определен набор от условия, за да се съгласи на разговор. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA