Ще се качи ли Бритни отново на сцената?

Готови сме да отново да гледаме Бритни Спиърс на сцената. Дали обаче тя е готова да се качи на нея?

Въпреки че последните прояви на Бритни Спиърс в социалните мрежи са откровено съмнителни, малко преди дългоочакваното си съдебно изслушване днес, самата тя разкри дали е готова да се завърне към сцената.

Отговаряйки на въпроси от своите милиони почитатели в Instagram, изпълнителката на I Wanna Go коментира и от един най-често срещаните такива. "Готова ли съм да се кача отново на сцената? Ще се кача ли отново на сцената? Кога ще се кача отново на сцената? Нямам идея. В момента се забавлявам, преживявам преход в живота си и му се наслаждавам. Това е."

От приключването на нейното Las Vegas Residency шоу "Piece of Me", Спиърс страни от светлината на прожекторите и посвещава свободното си време на желанието да се почувства "нормален човек".

Битката за попечителството върху парите и кариерата на певицата продължава в съда, а излязлата през февруари документална лента за нейния живот, със сигурност привлече солидно количество внимание към случая.

"2021-ва определено е много по-добра от 2020 г., но никога нямаше да си представя, че ще изглежда ТАКА. Толкова много документални филми за живота ми... дълбоко поласкана съм, но са толкова лицемерни. Критикувате медиите, а правите същото", споделя тя неотдавна. "Развълнувана съм да ви напомня, че въпреки че имах доста трудни моменти в живота си, до мен бяха хора, които се интересуваха повече от МЕН, отколкото от негативното".

Макар да не ясно какво точно се случва в момента, Спиърс разкрива, че е развълнувана от предстоящото лято и вече има планове за екскурзии и посещения на различни танцови студиа. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA