Бритни Спиърс за "лицемерните" документални филми

"Критикувате медиите, а правите същото", споделя изпълнителката в официалния си Instagram акаунт.

От началото на годината Бритни Спиърс коментира живота си открито няколко пъти, най-вече провокирана от скандалния документален филм, за който всички заговориха през февруари.

Вчера изпълнителката на Toxic отново използва вниманието на многомилионната си аудитория, за да определи филма и всички предстоящи продукции, фокусирани върху нейната съдебна битка, като абсолютно "лицемерни". 

"2021-ва определено е много по-добра от 2020 г., но никога нямаше да си представя, че ще изглежда ТАКА. Толкова много документални филми за живота ми... дълбоко поласкана съм, но са толкова лицемерни. Критикувате медиите, а правите същото", споделя тя в описанието под поредното видео, в което танцува. "Развълнувана съм да ви напомня, че въпреки че имах доста трудни моменти в живота си, до мен бяха хора, които се интересуваха повече от МЕН, отколкото от негативното".

Веднага след това Спиърс разкри, че е развълнувана от предстоящото лято и вече има планове за екскурзии и посещения на различни танцови студиа. Също така, категорично отрече да поддържа връзка с бившия си гримьор, който обвини семейството ѝ в social media измама. "Надявам се, че всички живеете най-добрия си живот. Всъщност изобщо не съм говорила с Billy B, така че, честно казано, съм много объркана. Това е моят Instagram, без папараци."

Дългият коментар по темата е придружен от десетки емотиконки по средата на изреченията, което определено напомня за звученето на Бритни. Какво ще се случи занапред, предстои да разберем, но силно се надяваме тя наистина да е добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA