Бритни Спиърс за фалшивата подкрепа: "Моля, спрете"

След всичко, което преживя в последните месеци, певицата определено няма нужда от фалшиви положителни емоции.

Бритни Спиърс започна да коментира открито съдебната си битка в социалните мрежи и не смята да спира. 

"Никога не забравяйте кой ви е игнорирал, когато сте имали нужда и кой ви е помогнал, преди дори да се наложи да питате", споделя музикалната сензация в официалния си Instagram акаунт. "Замислете се дали хората, които обичате най-много, изобщо се осмеляват да кажат нещо и дали са ви подали ръка, когато сте се давили".

Очевидно певицата адресира огромните количества фалшива подкрепа, които получава от членовете на семейството си и други звездни колеги. "Ако четете това и знаете кои сте, и всъщност имате смелостта да кажете каквото и да е за моята ситуация, само за да запазите лицето си публично, моля, спрете с праведния подход, защото сте толкова далеч, че дори не е смешно", разкрива още тя, придружавайки съобщението си с няколко емотикони на любим пръст.

След като наскоро коментира въпроса дали смята да се качи отново на сцената, сега тя споделя, че няма как да го направи "докато баща ми се занимава с това, което нося, казвам, правя или мисля. Предпочитам да споделям видеоклипове от хола си, вместо от сцената във Вегас".

Откровените съобщения идват близо месец, след като Спиърс се извини на феновете си, че се е преструвала. "Извинявам се, че се преструвах. Направих го заради гордостта си, беше ми неудобно да споделя какво се случва, но, честно казано, кой не иска да представи профила си в забавна светлина."

Миналият месец, на поредното заседание във връзка със законовото попечителство върху парите, професионалния и личния си живот, Бритни направи поредица от шокиращи признания. "В момента в тялото ми има спирала, която не ми позволява да имам бебе и настойниците ми не ме оставят да отида на лекар, за да я извадя. Искам да мога да се оженя и да си направя бебе. Заслужавам да имам живот. Работих през цялото време досега. Заслужавам да имам две-три години почивка и да правя това, което трябва. Чувствам се измъчена, чувствам се изоставена, чувствам се сама. Заслужавам да имам права. Като всеки друг."

"Казах на света, че съм щастлива и добре. Травмирана съм. Не съм щастлива, не мога да заспя." Силно се надяваме отвратителната история съвсем скоро да получи своя happy end.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA